Wij geloven in de smaak van de natuur; daarom werken wij niet met kunstmatige toevoegingen. Alles is bij ons E-nummer vrij en alles is van natuurlijke oorsprong.

Daarnaast werken we voor meer dan 80% met biologische producten. Dit houdt in grote lijnen in dat het eten is geproduceerd met respect voor dier en natuur. Er wordt bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van kunstmest en bestrijdingsmiddelen in de biologische landbouw. Voor dieren betekent dat ze een waardig leven hebben gehad, met voldoende bewegingsruimte, de mogelijkheid om buiten te spelen en normaal voer.

Ook werken we veel met lokale producten. Dit vinden we belangrijk om een goede oorsprong te waarborgen. Veel van de boerderijen van onze leveranciers hebben we zelf bezocht zodat we met eigen ogen hebben gezien dat de productie op een mooie manier plaatsvindt.

diervriendelijk

Daarnaast is het goed om je bewust ze zijn van alle mooie producten die onze provincie ons geeft. We importeren zoveel spullen maar eigenlijk is het voor een groot deel onnodig. Onze eigen omgeving heeft zo veel te bieden!

Ook is het voor de lokale economie goed om eten en drinken lekker uit de buurt te halen.