Al een hele tijd liepen we met het idee om een biologische lunchroom te openen. Op een gegeven moment ga je dingen steeds verder uitpuzzelen en wordt het steeds serieuzer. Het plan krijgt steeds meer vorm en je gelooft erin!

Maar dan komt als snel een cruciale vraag naar boven; hoe gaan we dit eigenlijk financieren?

Toen raakten we bekend met het begrip crowdfunding. Vervolgens hebben we ons daar in verdiept en raakten we enthousiast. ‘Dit gaan we doen!’ was de gedachte.

Nadat we een deel van het benodigde bedrag via een lening bij een bank proberen hebben los te krijgen, wat bij zes verschillende banken niet lukte, hebben we onze plannen opgestuurd naar GeldVoorElkaar.nl. Dit is een Nederlands crowdfunding platform waar we een goed gevoel bij hadden. Zij zagen gelukkig wel heil onze plannen en hebben ons idee online geplaatst.

Binnen 5 dagen hadden wij het benodigde bedrag binnen! 177 mensen die vertrouwen hadden in ons plan hebben elk een investering gedaan die varieert van 100 tot 5000 euro.

Toen was de kogel definitief door de kerk; we konden onze droom werkelijkheid laten worden! Na het vinden van het juiste pand aan de Groentemarkt in Leeuwarden en een verbouwing van twee maanden hebben wij onze lunchroom op 4 augustus 2014 geopend.

Sinds april 2015 kun je bij ons ook overdekt buiten zitten en in de zomer hebben we een terras met ruim 30 zitplaatsen op de brug. Ook binnen hebben we ca. 32 zitplaatsen.

Naast dat je bij ons lekker kunt zitten kun je ook bijna alles meenemen!

Daarnaast bezorgen wij ook ons eten en drinken bij je thuis of op je werk, in heel Leeuwarden gratis bij bestellingen vanaf €15,-.

Ook voor bewuste en originele catering kun je bij ons terecht.