High tea
Zin in een bewuste en biologische high tea in Leeuwarden? Je kunt nu ook bij ons gezellig een high tea nuttigen vanaf 2 personen! De high tea omvat een etagère vol zoete en hartige hapjes en bestaat voor een groot deel uit een verscheidenheid aan broodhapjes met onze beste belegsoorten. Ook zitten er huisgemaakte taartjes en lekkernijen bij. Per persoon kunnen er 2 drankjes gekozen worden. Daarbij mag er gekozen worden van onze gehele kaart; koffie of thee, frisdrank of één van onze huisgemaakte verse sappen.

Glutenvrije of vegan high tea
Wil je liever een glutenvrije of vegan high tea? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Bij een vegan high tea worden de broodjes en broodhapjes belegd met onze huisgemaakte veganistische belegsoorten en tevens zitten er diverse zoete hapjes en taartjes bij.
Bij de glutenvrije high tea vind je een diversiteit aan onze huisgemaakte taartjes en zoetigheden, en glutenvrije stokbroodhapjes met diverse belegsoorten uit ons assortiment.

De high tea dient (bij voorkeur) minimaal 24 van tevoren gereserveerd te worden en kost €17,50 per persoon. Bel ons nu via 058-2030020 om een high tea te reserveren!

Een high tea cadeau geven? Kom langs in onze winkel en we pakken een cadeaubon voor twee personen feestelijk voor je in (€35,-).

High tea Leeuwarden