Op zoek naar een plek in Leeuwarden waar je kunt genieten van een gezonde en bewuste lunch? Zoek niet verder; bij ons hoef je je geen zorgen te maken over wat je in je mond stopt.

Ook voor een vroeg ontbijt (vanaf 8:00 uur!) of heerlijke koffie met een taartje kun je bij ons terecht.

Ons assortiment bestaat voor minstens 85% uit biologisch eten en drinken. Daarnaast zijn wij het enige horecabedrijf in Friesland dat in het bezit zit is van het EKO-keurmerk. Dit houdt in dat we onze gasten kunnen garanderen dat ze écht biologisch eten omdat onze inkoop gecontroleerd wordt.

Ook werken wij veel met lokale lekkernijen, zoals heerlijke lokale kazen, groente en fruit, brood, vleeswaren, noem maar op. Bij ons proef je Friesland!

Ons assortiment bestaat uit:
– Belegde Broodjes
– Salades
– Soepen
– Verse sappen (10 soorten!)
– Taartjes en gebakjes (allen huisgemaakt).
– Biologische frisdranken
– Quiches
– Hamburgers (ook vegetarisch/veganistisch)
– Koffie en thee
– En nog meer!

Nog een leuk detail; wij maken veel zelf vers, zoals belegsoorten, salades, soepen, sappen en taartjes.

Als vegetariër of veganist kun je goed bij ons terecht. Ook als je liever suikervrij, glutenvrij of lactosevrij wilt eten hebben we diverse keuzes op onze kaart.

Je kunt bij ons zowel binnen als buiten zitten, met een prachtig uitzicht op de Brol in hartje Leeuwarden. Daarnaast kun je bijna ook alles bij ons meenemen, zodat je thuis ook nog kunt genieten van ons eten en drinken.