Bij ons kun je eigenlijk de hele dag door terecht voor een lekkere en bewuste maaltijd.

Lekker vroeg ontbijten in Leeuwarden? Dat kan bij ons! Doordeweeks zijn wij al om 8:00 uur geopend zodat je bij ons ook prima kunt ontbijten of een broodje kunt meenemen voor onderweg of op je werk.

Naast onze broodjeskaart bieden we als ontbijt ook een compleet ontbijtmenu aan voor €9,-. Ook kun je yoghurt met fruit bij ons komen eten of een smoothie of groentesap drinken om je dag extra gezond te beginnen.

Op zaterdag kun je bij ons terecht vanaf 9:00 uur.

 

Onze lunchkaart is door de tijd heen nogal uitgebreid. Naast ons uitgebreide assortiment aan belegde broodjes kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld tosti’s, maaltijdsalades, quiches en hamburgers (ook vegan!).

Buiten het ontbijt en de lunch om kun je bij ons natuurlijk ook prima langskomen om te komen koffiedrinken (of thee). Onze koffiebonen van Fair Trade Original zijn van hoogwaardige biologische én fair trade kwaliteit. De biologische melk die we gebruiken voor bijvoorbeeld de cappuccino en latte macchiato is van het merk Zuivelrijck. De thee die we schenken is van het biologische merk Numi.

Bij een goede kop koffie of thee hoort natuurlijk iets lekkers! We zijn trots op het feit dat we alle lekkernijen voor bij de koffie zelf maken. Ons assortiment loopt uiteen van de klassieke appeltaart tot een suikervrije bonen-courgette brownie (die overigens lekkerder is dan hij klinkt!). Ook voor mensen die een lactosevrij/ veganistisch of glutenvrij taartje willen eten hebben wij iets lekkers.

 

Kortom, bij ons kun je de hele dag door terecht en er is altijd iets dat bij jouw eetgewoontes past.