high tea

Zin in een bewuste en biologische high tea in Leeuwarden? Je kunt nu ook bij ons gezellig een high tea nuttigen vanaf 2 personen! De high tea omvat een etagère vol zoete en hartige hapjes en bestaat voor een groot deel uit een verscheidenheid aan broodhapjes met onze beste belegsoorten.

Ook zitten er huisgemaakte taartjes en lekkernijen bij. Per persoon kunnen er 2 drankjes gekozen worden. Daarbij mag er gekozen worden van onze gehele kaart; koffie of thee, frisdrank of één van onze huisgemaakte verse sappen.

Wij willen ervoor zorgen dat mensen de gelegenheid krijgen te genieten van lekker en kwalitatief eten en drinken voor een eerlijke prijs, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over bedenkelijke ingrediënten of onverantwoorde productie. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met mens, dier en milieu.

Glutenvrije of vegan high tea

Wil je liever een glutenvrije of vegan high tea? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Bij een vegan high tea worden de broodjes en broodhapjes belegd met onze huisgemaakte veganistische belegsoorten en tevens zitten er diverse zoete hapjes en taartjes bij.

Bij de glutenvrije high tea vind je een diversiteit aan onze huisgemaakte taartjes en zoetigheden, en glutenvrije stokbroodhapjes met diverse belegsoorten uit ons assortiment.

High tea

wat bieden wij

glutenvrij, lactosevrij en suikervrij

ADRES

Groentemarkt 1-3
8911 JB Leeuwarden

contact

058-2030020
info@broodje-bewust.nl

Openingstijden

Ma tot vrij 8:00-17:30
Zaterdag: 9:00-17:30